Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Över-Leva

Igår hade jag ett 45 min långt samtal med min sk neurolog.

Det känns alltid som att slänga huvudet i cementväggen och tugga tapet.

Är detta min LÄK-ARE eller min förövare som jag talar med?

Varför vill hon inte hjälpa mig med det jag ber om?

Plötsligt är palliativ vård inte längre palleativ utan en broms medicin.

Som “bromsar” vadå??

Enligt mig så bromsar den VÅRD som jag blir erbjuden en väldigt liten holistisk syn och man plockar bara enstaka delar av min kropp och vill förgifta resten och försätta mig i koma.

Hon erbjuder mig tömning av vätska av buk och hormoner samt smärtlindring i form av oxy,fentanyl,stesolid, imovane,palexia eller metadon /subitex diklofenak,  samt ev en kanal rakt in i magen så att jag ständigt kan tömmas.

Detta är det ENDA SOM HON HAR I SIN VERYGSLÅDA och hör sen!

Hon tänker på inget vis hjälpa mig med Cannabis , syre,C-vitamin  eller någon av mina ideer. NEJ!

TAMOXIFEN. Eller någon av dens kusiner med liknande effekt.

Jag tackade för min plats på fredag och gav den till någon annan som står på kö. Jag vill ställa mig i kön där vi tar hand om orsaken och verkar därefter.

Vi bestämde att inga nya provtagningar är nödvändiga då tillståndet har hålit sig ganska stabilt sedan 2017 av någon märklig anledning som vi inte talar om.

Stig Dahlgren Stödkompisarna talade alltid till oss som kom på hans olika träffar som över-levare. Jag vill minnas att jag första gången jag hörde det undrade vad han pratade om. Här satt vi med helt nya diagnoser som tex döden och skulle kalla oss för över-levare? Hur kan man ställa om en tanke som har såtts i våra hjärnor? Är det en LÄK-ARES uppgift att skrämma skiten ur oss?

-Du är obotligt sjuk och vi kan endast med våra gifter döda dig snabbare om du vill, och låtsas att vi vill ha dig levande ur detta, fast det är bara fejk. Jag tjänar pengar på att ge dig dessa preparat, bara så att du vet. Jag kommer att bli bjuden med familj på vintersemester i Aspen i år. Allt du säger till mig att du har gjort sedan 2017 bryr jag mig inte om.Tänker du godta mina hormoner och att jag opererar in lite slangar i din kropp?

-Nej! Det tänker jag INTE godta. Var snäll och stryk mig från listan så hörs vi senare i sommar och ser hur “läget” är.

HEJ DÅ! TREVLIG SOMMAR!

Över-levaren Angela de Cabo

 

 

Till startsidan