Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hellre olagligt frisk än lagligt död

När jag fick ett nytt besked om cancer  som dessutom sades vara obotlig 2017 så bestämde jag mig eller hade redan bestämt mig att OM jag får detta besked igen i mitt liv så tänker jag gå min egen väg.

Jag kommer inte att ta emot några av de kontroversiella behandlingarna.

Jag vill ha Cannabis.

Kalla mig gärna foliehatt!

Jag kommer att från början till slut begära att jag får behandlingar som inte är giftiga alltså utan som inte har cancer som  bieffekt. Mitt kiss behöver INTE spolas ner två gånger! Hur separerar dom förresten cyotatika från vattnet i avloppet?

I den gröna bubblan så står det:

Kan man prata med läkaren om alternativa behandlingar?

Svar NEJ!

Antingen tar jag deras behandlingar eller så inga alls. Då får jag klara mig själv tillsammans med privatläkare. Jag kommer dessutom att för evigt vara deras rival på sjukhuset istället för patient.

Ta med er mat till sjukhuset om ni skall stanna mer än en dag,annars är ni illa ute i sockerträsket. Det träsk som ingen cancersjuk skall befinna sig i. Men på sjukhusen i Sverige så befattar man sig inte med kost och cannabis vid cancerdiagnoser. Nej här öser vi i socker i våra patienter och blundar för verkligheten.

Jag har fått vätska i buken och den behöver hjälp att tömmas ut. Min kropp skyddar mig. Vi har nämligen sett at cancer markörerna är på väg ner på mina nu väldigt långsamtväxande  tumörer. Detta på helt naturlig väg under 4 år. Tanke kost och cannabis är det främst samt mineraler vitaminer och örter.

Detta blir säklart svårt för vitrockarna att ta in så dom fortsätter och vill pracka på mig gift i form av Tamoxifen. Nänänä….det kan dom glömma!

Flera av de jag möter på vägen söker rapporter och evidens så även mina vitrockar. Man talar om för mig att cannabis inte hjälper mot min smärta och det är det roligaste någon kan säga till mig. Man säger till mig att cannabis inte är tumör hämmande och det är det näst roligaste någon kan säga till mig då det finns dokumenterat sedan 4 år samt att dessa nya cancermarkörer går ner när jag behandlar på full dos med en liten hemlighet som bara jag vet och dom runtomkring mig.

Dom står redan med skägget i brevlådan men jag skall få dom att stoppa i hela huvet!

Cannabis är visst medicin.

Det är MIN medicin.

Lämna ett svar

Till startsidan