Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Saker i livet som gör mig orolig

Jag har fått höra att med 4e gradens cancer så bör man inte oroas i onödan då detta påverkar cancercellerna att trivas och vilja bli fler.

Sress och oro är som att käka socker och socker vill man inte som cancer patient ha då detta matar dina cancerceller.

För mig så kan den stress jag utsätts för betyda min undergång.

Vem utsätter mig för oro och stress då?

Jo det kommer från samma håll som sedan 2017 när jag bestämt talade om att Cannabis kommer att bli min behandling mot smärta och cancer.

Där och då blev jag korsfäst.

Det kommer minsann inte på fråga!

Så i 4 år har jag rott mot strömmen och det är jävligt tungt och ensamt så fort jag behöver röras mig i mina “motståndares”  lokaler.

Jag blir utbuad ,förlöjligad och mina ideer ratas. Detta trots att jag har visat goda tecken var rör både tumörer och smärtan.

Jag lever

Jag har bromsat tumörers tillväxt

Jag kan gå och min smärta är näst intill obefintlig

Jag sover gott och äter nyttigt

Jag tar inga starka mediciner alls utan använder mig av örter, kost, cannabis, andning och glada tankar och goda skratt.

Trots dessa evidens blir jag nekad Cannabis som smärtlindring och tvingas försätta mig i en ohållbar ekonomisk situation när jag måste bekosta min egen cancerbehandling i Sverige 2021!

Mina sjukintyg har missats att skickas in av mina läkare under dessa 4 år ca 6 ggr vilket betyder att min hyresvärd hotar med vräkning.

Denna månade gick kronofogden in och tog av min sjuklersättning och lämnade 5800kr kvar åt mig och min 12 åriga dotter som en fin sommargåva. Vår hyra ligger på 5300 kr.

Dom skickar mig att gå till privatläkare (9000kr/år plus resor till Malmö från Göteborg) för att få min licens på cannabis , vilket jag får så alla har godkänt detta som min smärtlindring utan dom som skall behandla mig på Sahlgrenska sjukhuset.

Så summan av karedemumman är att de som kallar sig mina LÄKARE är mina största förövare och dom vill att jag skall lita på dom.

Över min döda kropp!

De handlar enligt prestige och utan hjärta eller medkänsla med egen vinning i sikte 100%.

Jag önskar så att jag har kraft och ork att fortsätta min kamp för att denna idioti skall få ett slut.

ALLA special läkare kan skriva en licensasökan för sina patienter för att få cannabis istället för opioider eller andra smärtlindrande preparat och jag vet jag förstår och jag kan bedyra att

CANNABIS ger LIV.

Så jag tänker fortsätta min väg framåt och övervinna deras tortyr på ett eller annat sätt för jag tänker inte låta mig kuvas efter sättas på i den här frågan då jag vet att jag har rätt och dem har FEL.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan