Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Över-levare

Idag bestämde jag mig för att mentalt gå över från dö-ende till lev-ande.

Stig Dahlgren Stödkompisarna kallade oss alltid för över-levare och även sig själv.

 

1 comment / Add your comment below

  1. Angela De Canon hon har haft vad jag vet 2-3 olika sorters cancer o 5-6 olika andra sjukdomar o alla hennes sjukdomar MÅSTE hon ha opiater av olika styrka o inte nog med detta hon har gjort cbd olja som är 28% THC innehåll det är i mina ögon hon begår ett narkotika brott när hon säger att hon har gjort 28% cbd olja med ett THC innehåll på 28% hitintills har jag sett minst ett 30-40 tal personer som inte har fått sin olja som är betald o enligt Angela De Cano är de färdig att sälja mm en dessa människor har inte fått sin olja, o där hon bor så finns det en person som har flyttat en bit då ifrån pga att det har spårat ur meningen var att det BARA skulle odlas hampa som skulle göras till cbd olja utan någon THC i oljan men nu bor det en hel del som inte har där att göra o hur vet jag det, Jo mm in vän bodde där o hade en stor bit mark som han skulle odla hampa på men, med tiden så kom det FEL SORTERS FOLK DIT O BÖRJAR ATT ODLA MARIJUANA INTE HAMPA, Dom har haft vad jag vet haft polisen där vid 5-6 olika tillfällen på grund av att det odlas “medicinsk marijuana” sen så skördar dessa personer sin marijuana o åker till Malmö o Göteborg för att sälja sin (HAMPA) detta skadar för dom som startade detta kollektiv som skulle lära folk att göra olja på HAMPA men nu har det blivit något helt annat o en av dom som är med på detta är (ANGELA DE CABO) hon har lurat folk på rätt så mycket pengar för olja som hon inte har skickat något till dom som har betalat för att få jag ÄR inte helt säker på vad hon har tagit för DENOLJA, JAG TROR ATT DET RÖR SIG OM ,250-350 per flaska så gott folk det är bara att räkna ut hur mycket som hon har lurat folk på pengar om man räknar i runda slängar så blir det cirka 10000 kronor o detta är inte första gången hon gör detta jag har själv blivit lurad av henne in ni tänker efter så har hon blivit av stängd på f-book o Messenger, Twitter, Instagram o på olika lång tid på dessa sidor o anledning till detta är att hon gick ut med att hon hade olja med 28%THC cbd olja o den var klar att säljas då stängde dom av henne, MED MOTIVERINGEN ATT HON GJORDE REKLAM FÖR NARKOTIKA, o hennes svar var jag förstår inte varför dom har stängt av mej, nog om detta jag vill bara varna er alla där ute att hon är oärlig o håller inte vad hon lovar det finns vissa som har fått betala 2 gånger för hon har tagit betalt 2 gånger för 1 flaska cbd olja som innehåller 28%THC, om ni vill kolla detta så gå in på hennes f/-book sida där kan ni själva se vad folk har skrivit när dom inte fått sin olja eller varför hon har tagit betalt 2 gånger, med detta vill jag bara varna er för henne. MVH Tomas

Lämna ett svar

Till startsidan