Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kan vi få politiker att lyssna?

Cannabis familjen  nät verkar framförallt med Norge och Danmark men vi är “all over the place”. Eftersom hela världen vet mer om Cannabis än vad vi i Sverige tydligen vet så har det blivit ett automatiskt samarbete mellan länder och organisationer från hela världen. Vi byter kunskap och erfarenheter samt uppdaterar varandra om läget i dom olika länderna. Detta håller på att bli en mycket stabil plattform eller kalla det gräsrotsrörelse bättre. Vi försöker få politiker att lyssna och tränger oss in i alla stadshus för att röra om i grytan och ifrågasätta Sveriges förfarande då det gäller narkotikapolitiken. Det är flertalet politiker som börjar vakna men dom verkar trötta och slitna så det blir för mycket för dom med en så viktig fråga. Ingen vågar ta i den! Eller orkar, vet inte vilket. Personligen så försöker jag sprida mitt budskap precis överallt. Ibland lyssnar dom, oftast inte. Sedan har vi satt ihop en arbetsgrupp med advokat Sargon de Basso även aktivist. Vi har satt upp ett mål. Anskaffa ringa narkotikabrott och avkriminalisera Cannabis. Nu samlar vi spetskompetens till 4 ben. Politik, juridik, kulur,hälsa/sjukvård. Vi har redan blivit en stabil skara som så snart det är möjligt kommer att ha möte med workshop i Göteborg. Då blir vi max 120 pers som sätter igång och jobbar tillsammans med strateger.

Att säga att vi vet vad vi kommer att uppnå med detta vore att ljuga och nu är det slut med lögner.

Allt jag vet är att budskapet behöver nå så många människor som möjligt för vi lever alla i en lögn för tillfället som vi behöver komma ur.

Att vara “döende” svårt cancersjuk och inte få vård eller smärtlindring i form av Cannabis när det presenteras palletativ vård i form att tunga opioider, benzo & morfin preparat.Det är helt av banan och icke OK!

Dags för förändring så börja med dig själv.

Kan du tänka dig att Cannabis kan vara en mildare form och bättre för din syster,bror, kusin,mamma ,pappa, farmor ,farfar….?

Kan du tänka dig att se bortom dina egna rädslor för att hjälpa dina nära och kära till en dag utan smärta?

Kan du tänka dig att omvärdera den skräckpropaganda om cannabis som vi har blivit itutade?

Kan du tänka dig att du inte hade helt rätt när du tog min cannabis medicin ifrån mig mina sista år i livet?

Kan du förstå att människor blir lidande för att du inte har kunskap om cannabis?

Cannabis är vår mänsklighetens planta och den har kommit tillbaka till Sverige med stormsteg.

Så håll i cannabishatten för nu flyger vi!

Puff puff

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan