Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det hänger en Avkriminalisering på mina axlar.

Det finns ingen galleri valts eller galleriet har tagits bort.

Jag citerar:”Jag trodde inte att du var så korkad så att du inbillar dig att ringa narkotikabrott går att få bort före en avkriminalisering?”

Jo så korkad var jag tydligen!

Det är en självklarhet att vi skall avskaffa ringa narkotikabrott. Likväl som man  införde den  i Sverige 1987 då man kriminaliserade eget bruk av narkotika. Detta följdes 1993 upp med att fängelse infördes i straffskalan för det egna bruket.

Dessa två händelser utgör de viktigaste och de kanske mest kontroversiella besluten som tagits på narkotikaområdet på senare tid och det är god tid att vi tittar oss över axeln och ser på hur det var förr.

Narkotikadödlighetens siffror bara stiger och narkotikaklassade preparat florerar vilt på gatans marknad. Heroin och amfetamin har bytts ut mot Subitex, benzo, tramadol, fentanyl, oxy…..och våra unga dör som flugor. Allt på våra rådande läkares beskostnad. Jag trodde i min lilla naiva hjärna  att läkaryrket gick ut på att rädda människor inte mörda dom?

Som cancersjuk känner jag mig mordhotad av de som kallar sig mina vårdgivare. Jag har gjort slut med den kommunala vården och vänt mig till privat vård.

När jag ber om Cannabis i det dom kallar palletativt tillstånd så blir svaret att dom är rädda för att jag kan bli beroende. Detta efter att ha blivit erbjuden Fentanyl, Palexia, subitex, imovane, sobril, diklofenak…..

Alla dessa har jag ersatt med Cannabis och kost. Sedan 2017!

Så jag kommer att jobba stenhårt för att avskaffa ringa narkotikabrott och avkriminalisera Cannabis samt kräva att som patient få odla sin egen medicin.

Det behövs fler kliniker som detoxar, pratar vatten, kost och Cannabis, så det kommer vi att bjuda in till i olika konstellationer.

Samtidigt som jag gör allt som står i min makt för att vi som vill ha Cannabis på recept att hämta på sitt apotek, under högkostnadsskydd skall ha en möjlighet till detta utan att fullständigt ruinera sig.

Men som vi vet sedan innan: det kostar att ligga på topp!

Men jag är på RIKTIGT och jag tänker ta hand om mig enligt vad jag tror på och gå min egen väg. Oavsett hur jobbigt det blir.

Jag har en avkriminalisering på mina axlar, en obotlig cancerdiagnos, min dotter 11 år och förväntas leda en Cannabis Revolt så det gäller att bli frisk snabbt så att ni som lägger detta på mig slipper vänta för länge.

Är det kanske dags att agera?

#hellreolagligtfriskänlagligtdöd

#cannabisgerliv

#cannabisrevoltsverige

 

5 comments / Add your comment below

  1. Du grymma Quinna! Så jäkla starkt uttryckt av dig, så bra!!! Är du kvar i Skåne? Hör av dig i så fall så får vi fixa en påfyllning av healingen på ngt vis😍

    Kram Mi

    1. Hej Mi! Tack! Ja jag är här till måndag. Detta forum är nytt för mug så jag har inte svarat någon. visste inte att det gick att svara mig….

  2. Jag är för att av kriminalisera cannabis har åkt fast 12ggr för ringa och 3ggr för innehav fåttbåde böter och 5st fängelsesstraff dubbelt straffad alltså både böter och fängelse för mina vistelser där. Jag har haft med psykvården att göra sen 2003 och har tagit upp om att bli medicinerad med cannabis med 7 olika läkareoch bara 2st har ställt sig posetiva till den saken men inget händer har tagit bort flera mediciner som jag fick för psykvård och dels för en ryggskada jag ådrog mig 2003i en bilolycka men vissa klarar jag mig inte utan skulle vilja bli av med injektionen som jag får en gång i månaden haldol 100ml/mg vilket är maxdos då jag självmedicinerar cannabis och tycker att det är det enda som hjälper. Bob marley förde talan först nu är det Angela de cabo med flera som gör det och ni gör ett jättejobb. Don’t do time if’ts not a crime.

    1. Jag är för att av kriminalisera cannabis har åkt fast 12ggr för ringa och 3ggr för innehav fåttbåde böter och 5st fängelsesstraff dubbelt straffad alltså både böter och fängelse för mina vistelser där. Jag har haft med psykvården att göra sen 2003 och har tagit upp om att bli medicinerad med cannabis med 7 olika läkareoch bara 2st har ställt sig posetiva till den saken men inget händer har tagit bort flera mediciner som jag fick för psykvård och dels för en ryggskada jag ådrog mig 2003i en bilolycka men vissa klarar jag mig inte utan skulle vilja bli av med injektionen som jag får en gång i månaden haldol 100ml/mg vilket är maxdos då jag självmedicinerar cannabis och tycker att det är det enda som hjälper. Bob marley förde talan först nu är det Angela de cabo med flera som gör det och ni gör ett jättejobb. Don’t do time if’ts not a crime.

  3. Du är underbar😢 kämpa på och är det nåt jag kan göra för dig Sthlm så säg till. Hjältinna är du ❤️

Lämna ett svar

Till startsidan