Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Öpppet på Riktigt!

Idag blev dagen med stort B.

Dagen då jag på RIKTIGT började skriva i min blogg.

Söndagen den 4e oktober.

Jag känner hur det händer massa saker runtomkring mig som jag har manifesterat efter i över tre år. Det blir som rena ketchup effekten.

Tänk att åren bara glider iväg trots att jag 2017 fick veta att så kanske inte var fallet.

Jag fick veta att jag snart skulle dö i obotlig cancer. 47 år gammal.

Nu sitter jag här och skriver i min blogg för att dela med er av hur det är möjligt att jag faktiskt finns kvar här än idag. Detta är en stor ära för mig och det har blivit att jag kommer att viga resterande av mina år på att hjälpa andra att hitta till naturligare metoder att läka era kroppar med. Cannabis ligger mig varmt om hjärtat men även kost och andra naturliga örter.

Jag kommer att dra genom Sverige med det jag har lärt mig under dom senaste åren för att skapa medvetenhet och förståelse samt erbjuda olika behandlingsformer.

Det är vår tid nu och det är dags att vi inser det!

Välkomna in i Angelas cannabis värld….

#hellreolagligtfriskänlagligtdöd

#cannabisrevoltsverige

#påriktigt

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan